S-au mai temperat scumpirile

Postat la 24 iunie 2008 14 afişări

Apartamentele in Cehia s-au scumpit in primul trimestru in medie cu 5,6%, in timp ce in Praga majorarea a fost de 4%, conform datelor publicate de Biroul ceh de Statistica

Apartamentele in Cehia s-au scumpit in primul trimestru in medie cu 5,6%, in timp ce in Praga majorarea a fost de 4%, conform datelor publicate de Biroul ceh de Statistica. Pretul mediu platit pentru un apartament nou a fost de aproape 87.000 de euro, cu 1,4% mai mult decat in 2006. Pentru un metru patrat, pretul mediu a fost de 850 de euro. Dintre apartamentele construite, doar 7% au o singura camera. In 2007, suprafata medie a unui apartament construit a scazut cu aproape 2%, pana la 70 de metri patrati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
real estate,
imobiliare,
preturi,
Cehia,
nivel,
apartamente
/actualitate/afaceri/s-au-mai-temperat-scumpirile-2736349
2736349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.