Romtelecom estimeaza ca termina anul pe profit

Postat la 28 august 2009 12 afişări

Romtelecom estimeaza ca va incheia anul 2009 cu un rezultat mai bun decat cel raportat in 2008 in privinta profitabilitatii, iar obiectivul managementului companiei pe partea de venituri este ca rata de reducere sa fie sub cea a Produsului Intern Brut (PIB), prognozata de autoritati la 8-8,5%.

In primele sase luni, potrivit datelor grupului elen OTE, cel mai mare operator local de telefonie fixa a obtinut venituri de 408,7 milioane euro, in scadere cu 7,6% fata de rezultatul din intervalul ianuarie-iunie 2008.

Profitul operational inainte de includerea deprecierii si amortizarii (OIBDA) a crescut cu 8,5%, la 134,9 milioane euro, dupa reducerea puternica a costurilor programului de disponibilizari voluntare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
romtelecom,
profit,
management,
venituri
/actualitate/afaceri/romtelecom-estimeaza-ca-termina-anul-pe-profit-4813323
4813323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.