Romanii recunosc ca sunt dependenti de internet si de telefonul mobil

Postat la 30 aprilie 2010 50 afişări

Intre 30 martie si 30 aprilie, site-ul Go4it.ro si-a provocat utilizatorii sa-si recunoasca dependenta de gadget-uri si "prizabile", rezultatele aratand ca romanii recunosc ca sunt dependenti de internet si de telefonul mobil, informeaza un comunicat.

Cel mai important site din Romania dedicat gadget-urilor a desfasurat timp de o luna primul recensamant virtul al dependentilor de tehnologie care nu se sfiesc sa recunoasca acest lucru.

Sub sloganul "Dependenti de gadget-uri din toate colturile, uniti-va", aproape 700 de utilizatori au recunoscut in cadrul campaniei ca sunt dependenti in cea mai mare masura de telefonul mobil, laptop, internet si jocuri pe calculator.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
telefon mobil,
gadget-uri
/actualitate/afaceri/romanii-recunosc-ca-sunt-dependenti-de-internet-si-de-telefonul-mobil-6076840
6076840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.