Romanii dau iama pe Facebook si Twitter

Postat la 28 februarie 2010 12 afişări

STATISTICA Din cele 16 tari europene care au fost incluse in studiul IAB Europe, Romania are una dintre cele mai mici rate de penetrare a internetului, de doar 32%, in timp ce tari precum Olanda au depasit 85 la suta. Bobby Voicu, specialist in social media, a declarat pentru Gandul ca internetul romanesc nu prea le ofera alternative tinerilor, care oricum au o predispozitie catre joc si schimburi de experiente, fotografii si comentarii

Romanii sunt printre cei mai activi utilizatori ai retelelor de socializare, desi doar 32 la suta din populatia tarii au acces la internet, potrivit unui studiu Marketers & Consumers, Digital & Connected (MCDC), realizat de IAB Europe. Cercetarea a fost realizata pe un esantion de peste 32.000 de utilizatori ai internetului din 16 tari europene si a avut ca obiectiv studierea comportamentului online, pentru a furniza advertiserilor informatii relevante despre internauti.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Facebook,
Twitter,
retele sociale
/actualitate/afaceri/romanii-dau-iama-pe-facebook-si-twitter-5656613
5656613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.