Romania in greva. Bugetarii isi opresc activitatea

Postat la 31 mai 2010 12 afişări

Bugetarii au intrat in greva incepand de luni, pentru a protesta fata de masurile anticriza anuntate de Guvern in ultimele saptamani. Cadre didactice, vamesi, functionari din institutii publice, medici din intreaga tara si-au oprit activitatea in dimineata zilei de luni. Bacalaureatul se desfasoara, totusi in conditii "aproape normale", spitalele preiau doar urgentele, in penitenciare lucreaza doar cei responsabili direct cu paza detinutilor. In Bucuresti, Metrorex si RATB, au anuntat ca vor intra in greva pe 1 iunie.

Curtile spitalelor bucurestene s-au umplut de cadre medico-sanitare care sustin greva generala a bugetarilor, dar actiunile lor nu afecteaza activitatea din respectivele unitati sanitare sau cea a serviciilor de urgenta.

Angajatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor au adus, la instantele bucurestene, doar arestatii carora le expira mandatele de arestare preventiva.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Romania,
Metrorex si RATB
/actualitate/afaceri/romania-in-greva-bugetarii-isi-opresc-activitatea-6221791
6221791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.