Romania este a noua destinatie IT din lume

Postat la 25 martie 2009 11 afişări

Romania se afla pe pozitia a noua in topul destinatiilor IT din lume, fiind precedata de Silicon Valley, Taiwan, Bangalore, Japonia, San Francisco, Zhongguancun(China), Finlanda, Fort Meade(Maryland) si urmata de Boston, potrivit revistei australiene PC Authority.

Unul dintre motivele pentru care Romania se afla pe acest loc este dat de forta de munca ieftina si bine calificata din domeniul IT , motiv pentru care unele din marile companii din lume precum Microsdoft au deschis filiale aici, sustine revista australiana.

Compania care se afla pe primul loc in topul alcatuit de revista este Silicon Valley, locatie unde isi au sediul companii populare din domeniul IT precum HP, Sun, Oracle, Apple, Cisco, Google, Yahoo, Intel, McAfee, Symantec, AMD si eBay.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
Romania,
destinatie,
Silicon Valley,
top
/actualitate/afaceri/romania-este-a-noua-destinatie-it-din-lume-4088467
4088467
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.