Regus deschide doua noi centre de afaceri in Bucuresti

Postat la 30 mai 2008 42 afişări

Regus Group, lider in solutii pentru spatii de lucru, a anuntat intentia de a-si extinde prezenta in Bucuresti prin deschiderea a doua noi centre de afaceri.

Primul din cele doua centre va fi deschis in luna iunie a acestui an, pe strada C.A. Rosetti, in zona Piata Universitatii. Acesta va purta numele City Centre si va cuprinde aproximativ 100 de birouri, pe o suprafata de 2500 mp pe sapte etaje.

Cel de-al doilea centru va fi inaugurat la sfarsitul lui 2008, in Floreasca Plaza Bucuresti. Floreasca Centre urmeaza sa cuprinda in jur de 100 de birouri aflate pe un singur etaj cu o suprafata de 2000 mp.

Regus Group este prezent in Romania din 1999, cand a deschis primul sau centru in Bucuresti, in World Trade Centre,. Pana la sfarsitul acestui an, Regus va dispune in capitala de trei centre de afaceri complet echipate, cu o suprafata totala de 6000 mp. Acestea vor putea fi inchiriare in termeni flexibili de catre companii romanesti sau straine, indiferent de marime.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
centre de afaceri,
Regus
/actualitate/afaceri/regus-deschide-doua-noi-centre-de-afaceri-in-bucuresti-2673686
2673686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.