RCS&RDS a depasit un milion de clienti de telefonie mobila

Postat la 30 iulie 2008 20 afişări

Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS a anuntat ca are peste 1,1 de milioane de clienti ai serviciului de telefonie mobila Digi Mobil, in crestere de la 800.000, cati numara la inceputul lunii mai

Lansat in octombrie anul trecut, Digi Mobil este disponibil in peste 180 dintre cele 330 de orase mari din tara si ofera o acoperire integrala pe o suprafata de 2.500 de kilometri de drumuri nationale, la care se vor mai adauga pana la finalul acestui an alti peste 1.000 de kilometri. "Pe masura ce vom extinde acoperirea, va creste si numarul utilizatorilor", spune Ovidiu Ghiman, directorul comercial al RCS&RDS.

 

Totodata, un element important pentru atragerea clientilor este si transmisia de date in retea, serviciu ce va fi lansat de operator pentru segmentul mass-market pana la finalul acestui an. Iar in cateva luni, Digi Mobil va fi disponibil si in roaming, serviciu aflat deocamdata in perioada de testare.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/rcs-rds-a-depasit-un-milion-de-clienti-de-telefonie-mobila-2836184
2836184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.