RBC a lansat o soluţie IT pentru comercianţii mici şi mijlocii

Autor: Ioana Mihai Postat la 27 iunie 2012 40 afişări

Romanian Business Consult (RBC), cu activităţi pe piaţa soluţiilor IT pentru segmentul de retail şi pentru industria alimentară, a participat in calitate de co-organizator la ce-a de-a doua editie a ”Progresiv Interactiv – Tine-ti magazinul sub control”, cea mai importanta conferinta adresata retailului mic si mijlociu. Produsul vedeta al conferintei a fost Retail IQ, noua suita de aplicatii software dezvoltata inhouse de RBC, destinata comerciantilor locali.

"Piata solutiilor software la care aveau acces retelele locale de retail era destul de fragmentată, principalii ofertanti fiind firme mici care nu au capacitatea de a acoperi întreaga tara si de a oferi raspuns prompt la solicitarile clientilor. RBC a pune la dispozitia comerciantilor locali Retail IQ, un sistem complet de gestiune a magazinelor mici şi mijlocii care asigură managementul activitatilor, pornind de la procesul de vanzare la casa şi incheind cu aplicatii complexe de gestiune a magazinelor si retelelor comerciale, precum si un modul foarte puternic de raportare", a declarat Andrei Bojita, director general Romanian Business Consult.

Solutia permite o scalare pe verticala (POS-magazin-Head Office) precum si o scalare pe orizontala (multi POS - multi magazin - multi gestiune - multi societate). Retail IQ este capabila sa genereze rapoarte complexe, variate si customizabile, disponibile in diverse medii, spre exemplu tablete iPAD. Portabilitatea pe tableta, design-ul clar si intuitiv si multitudinea de functionalitati vorbesc despre o aplicatie moderna, de o mare suplete si flexibilitate.

RBC este o companie cu capital româno-austriac, fondată în anul 1991, lider pe piaţa soluţiilor IT integrate (software, hardware şi consultanţă) pentru retail şi industria alimentară. În sectorul retail, compania a implementat echipamente şi soluţii informatice la peste 300 de clienţi naţionali şi la majoritatea clienţilor internaţionali precum: Carrefour, Mega Image, Billa, Cora, Rewe XXL, IKEA, PLUS, Kaufland, Metro, OBI, Real, Auchan, Bricostore, Praktiker, etc. In sectorul industrial (industria carnii si industria alimentara), RBC detine referinţe precum: Aldis, Agricola Bacău, Transavia, Unicarm, Angst, Caroli, Smithfield, Unicarm, Macromex, Elit, Cetina, Diana, Agrisol, Kosarom, Ave Impex, Galco, Avicola Buzău, Cristim, Agroli, etc.

Cu o istorie de 20 de ani, compania are o echipă de 100 de specialişti din diferite domenii. RBC este partener exclusiv în România al companiilor germane Bizerba şi Wincor-Nixdorf şi, de asemenea, partener strategic al firmelor Motorola, Schroder, Komet, Tavil, Urtasun, VIF, Kainz şi Hajek.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/rbc-a-lansat-o-solutie-it-pentru-comerciantii-mici-si-mijlocii-9788076
9788076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.