Probleme la BMW: Compania, nevoită să recheme în service 1,3 milioane de vehicule

Postat la 27 martie 2012 11 afişări

Constructorul auto german BMW a anunţat luni rechemarea în service, la nivel mondial, a circa 1,3 milioane de automobile Serie 5 şi Serie 6, construite în perioada 2003-2010, din cauza unei defect la nivelul cablurilor bateriilor.

Această problemă poate în anumite cazuri rare să producă disfuncţionalităţi ale sistemului electric, să împiedice pornirea vehiculului sau să declanşeze un incendiu, se arată într-un comunicat al BMW. Compania nu are cunoştinţă de producerea vreunui accident sau de rănirea vreunei persoane din cauza defectului. Modelele Serie 5 şi Serie 6 sunt printre cele mai mari vehicule fabricate de BMW, iar ultimele generaţii sunt comercializate cu preţuri cuprinse între 42.000 de euro şi 80.000 de euro.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bmw,
auto,
afaceri,
service,
companie
/actualitate/afaceri/probleme-la-bmw-compania-nevoita-sa-recheme-in-service-1-3-milioane-de-vehicule-9440873
9440873
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.