Primul targ imobiliar virtual: Stai acasa, iti bei cafeaua si vorbesti pe chat cu dezvoltatorii

Postat la 29 mai 2010 18 afişări

Cine s-ar fi gandit ca o sa ajungi sa poti sa stai in papuci in casa, sa-ti bei cafeaua, iar in acelasi timp sa vizitezi un targ imobiliar? Iata ca se poate!

In mai putin de o luna, incepe primul targ virtual imobiliar din Romania! De ce se organizeaza asa ceva? Pentru ca, din estimarile organizatorilor, sunt 7 milioane de romani, care nu au intotdeauna timp sa ajunga un targ imobiliar si care ar putea fi interesati de participarea chiar si la un astfel de eveniment in online.

Mai multi dezvoltatori s-au inscris deja prima editie a proiectului ImoSfera al www.imobiliare.ro, care va avea loc intre 21 si 27 iunie si care va reuni dezvolvatori din mai multe parti ale tarii.

Mai multe amanunte pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
targ,
virtual
/actualitate/afaceri/primul-targ-imobiliar-virtual-stai-acasa-iti-bei-cafeaua-si-vorbesti-pe-chat-cu-dezvoltatorii-6202751
6202751
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.