Primul magazin Mandarina Duck in Bucuresti

Postat la 23 aprilie 2008 560 afişări

Mandarina Duck, un brand italian de posete, genti de calatorie si accesorii vandut in peste 1.000 de magazine in lume, si-a facut intrarea pe piata romaneasca, prin franciza.

Primul magazin Mandarina Duck din tara a fost deschis miercuri, 23 aprilie, in urma unei investitii de 100.000 de euro si ocupa 65 mp inchiriati in Baneasa Shopiing City.

"Estimam vanzari de circa 250.000 de euro pana la sfarsitul anului in curs. Avem in plan sa deschidem cate un magazin pe an si nu neaparat in Bucuresti", spune Ramona Stanciulescu, director executiv al Rafar, divizia de fashion a Grupului RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, care detine franciza Mandarina Duck pentru Romania.

Mandarina Duck este al treilea brand care intra in portofoliul Rafar, dupa Debenhams si brandul german Olsen (primul magazin a fost deschis in martie anul acesta in Bucuresti Mall). Cele doua magazine Debenhams din retea au inregistrat in 2007 vanzari de 6 milioane euro. "Vom aduce si alte francize in perioada urmatoare. In plus, anul acesta, vom mai deschide trei magazine Debenhams, in Constanta, Chisinau si probabil Oradea", precizeaza Ramona Stanciulescu.

Brandul Mandarina Duck a fost creat in 1977, in Italia, de catre Paolo Trento si Pietro Mannato.. Astazi, Mandarina Duck inseamna peste 1000 de magazine pe trei continente si o prezenta in cele mai prestigioase Department Stores: Galeriile La Fayette, Primptems, Cortes Ingles sau KA.DE.WE.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fashion,
moda,
Mandarina Duck
/actualitate/afaceri/primul-magazin-mandarina-duck-in-bucuresti-2580511
2580511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.