Primul Home&Cook din Romania

Postat la 19 mai 2009 52 afişări

Astazi a avut loc inaugurarea primului magazin Home&Cook din Romania, care, se regimenteaza unui trend international si in care s-au investit 100.000 de euro, potrivit oficialilor companiei Groupe SEB.

Realizat in urma parteneriatului dintre retailerul de produse electronice si elecrocasnice, DOMO si Groupe SEB, reprezentantul in Romania al producatorului international al brandurilor Tefal, Rowenta, Moulinex, Lagostina si Krups, magazinul a fost deschis in cadrul City Mall, pe o suprafata de 83 mp, in urma unei investitii de 100.000 de euro.

"Proiectul l-am inceput de anul trecut, si nu vom mai deschide niciun magazin anul acesta si cel mai probabil, nici in 2010", a declarat Ruxandra Dumitrescu, Marketing Manager in cadrul Groupe SEB." Desi este criza si toata piata are de suferit, nu putem sa stam cu mainile in san", a completat aceasta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Home&Cook,
magazin,
City Mall,
Groupe SEB,
Domo
/actualitate/afaceri/primul-home-cook-din-romania-4418769
4418769
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.