Preturile apartamentelor din Brasov, - 20%

Postat la 26 februarie 2009 93 afişări

Preturile apartamentelor situate in Brasov au scazut cu pana la 20% pe segmentul rezidential nou si in medie cu 20% - 25% pe cel vechi, potrivit unei analize realizate de catre Colliers International

Potrivit companiei de consultanta imobiliara, pretul pe metru patrat construit pentru apartamentele noi din Brasov variaza intre 700 euro + TVA si 2300 euro + TVA, in functie de amplasament, concept, facilitate, finisaje. Pe parcursul anului trecut pretul apartamentelor noi a inregistrat mici modificari, cele mai mari scaderi pe segmentul rezidential fiind de 20% pentru un numar mic de proiect dezvoltate pe piata.

 

"Pretul apartamentelor vechi a crescut semnificativ in ultimii ani, pana in vara lui 2008, cu o medie de crestere de aproximativ 25% pe an. Din luna septembrie a anului trecut pana in prezent pretul apartamentelor vechi din Brasov a scazut in medie cu 20-25%, printre cele mai afectate zone fiind Grivitei si Astra", se spune in studiul Colliers.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/preturile-apartamentelor-din-brasov-20-4000644
4000644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.