Pretul unui apartament, la jumatatea celui din 2008. Expertii spun ca ieftinirea nu e suficienta

Postat la 31 august 2010 13 afişări

Proprietarii bucuresteni de locuinte isi reevalueaza serios asteptarile cu privire la o potentiala vanzare. Pretentiile lor financiare se diminueaza de la luna la luna. Nu suficient insa, spun cumparatorii.

Daca in mai 2008 un metru patrat de apartament din Capitala era evaluat la aproximativ 2.300 de euro, in prezent, realitatea este sensibil diferita. In iulie 2010, pentru un metru patrat util de apartament bucurestenii cer, in medie, 1.245 de euro, conform unui studiu realizat de site-ul imobiliare.ro. Ieftinirea este evidenta si in termeni reali, urmarind raportul dintre castigul mediu net al unui roman si evolutia pretului unui metru patrat de locuinta.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/pretul-unui-apartament-la-jumatatea-celui-din-2008-expertii-spun-ca-ieftinirea-nu-e-suficienta-7062150
7062150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.