Pitesti va avea doua mall-uri din 2009

Postat la 15 septembrie 2008 119 afişări

Pitestiul va avea din toamna anului viitor doua centre comerciale de tip mall, compania locala Girexim Universal anuntand dezvoltarea centrului Allegria Mall

Allegria Mall va avea o suprafata inchiriabila de 64.000 de metri patrati, principala ancora a centrului comercial urmand sa fie fi un hipermarket Cora, cu o suprafata de 16.000 de metri patrati. Hipermarketul va fi amplasat la parter, alaturi de un retailer de electrocasnice (1.500 mp) si mai multe spatii de servicii (banci, optica, farmacie, gsm, spalatorie, show-room auto etc).

 

Primul etaj va fi dedicat in exclusivitate segmentului fashion iar cel de-al doilea etaj, compus din 18.500 mp va include un cinema cu 10 sali, o sala de bowling, casino, biliard, health club, zona de joaca pentru copii, food court si o zona importanta de fashion.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/pitesti-va-avea-doua-mall-uri-din-2009-3184361
3184361
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.