Pierderile continua la BVB

Postat la 31 martie 2008 5 afişări

Saptamana bursiera a inceput in nota ultimei perioade, cu volatilitate redusa si volume mici de tranzactionare. In sedinta de astazi, luni, indicii au inchis in scadere fata de saptamana trecuta, insa pierderile nu sunt semnificative.

Brokerii se asteapta ca intreaga saptamana sa fie dominata de incertitudine, in cea mai mare parte fiind vorba de o asteptare a incheierii summitului NATO. "Astazi au fost mai multe ordine de vanzare decat de cumparare, dar piata este dominata de incertitudine. Lucrurile par sa se indrepte catre o directie de apreciere, dar sunt asteptate semnale mai clare din partea burselor internationale", a declarat un broker.

Indicele BET a inchis cu o scadere de 0,6%, coborand pana la 6.920 puncte, iar BET-C a pierdut 0,7%, pana la 4.964 puncte. SIF-urile au cazut din nou cel mai mult, 2%, valoarea indicelui BET-FI fiind de 52.715 puncte. Lichiditatea s-a ridicat la 8,8 milioane euro, cu 6,2 milioane euro aferente operatiunilor de pe piata principala.

Valoarea totala a tranzactiilor a fost sustinuta puternic de o transferul unui pachet de 4% din actiunile societatii Foraj Sonde Targu Mures (simbol FOSP), la pretul de 100 lei/actiune. Cele peste 53.000 de titluri tranzactionate au avut astfel valoarea de aproximativ 1,4 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare
/actualitate/afaceri/pierderile-continua-la-bvb-2504999
2504999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.