Piata romaneasca de consultanta in management a crescut cu 30%

Postat la 26 septembrie 2008 44 afişări

Potrivit unui rapot FEACO (Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management), piata europeana de consultanta in management este estimata la 81 de miliarde de euro, in crestere cu 9,7% fata de anul precedent. Cresterea a avut ecouri si asupra pietei din Romania

Acelasi raport constata o crestere de 30% a pietei de consultanta in management din Romania, in conditiile unei valori globale ale pietei romanesti inca relativ reduse, de sub 1% din piata europeana totala. "Aceste informatii pot sprijini orientarile strategice ale firmelor romnesti de consultanta, in conditiile in care piata romaneasca tinde sa se integreze din ce in ce mai mult in piata europeana", spune Mihai Svasta, presedintele Asociatiei Consultantilor in Management din Romania (AMCOR).

 

Raportul identifica Germania ca fiind cea mai mare piata de consultanta in management, iar Marea Britanie ocupa locul secund in Europa. Pe locurile trei si patru se pozitioneaza Franta si Spania, cu valori apropiate.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consultanta,
management,
FEACO,
AMCOR
/actualitate/afaceri/piata-romaneasca-de-consultanta-in-management-a-crescut-cu-30-3232785
3232785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.