Patronii romani ameninta cu mutarea afacerilor in Bulgaria

Postat la 30 ianuarie 2010 18 afişări

Presati de fiscalitatea ridicata din tara, patronii romani ameninta ca-si muta afacerile in Bulgaria, considerata atractiva pentru investitori datorita costurilor operationale mai mici si a regimului fiscal avantajos.

Daca ar ramane aici, ar putea avea soarta celor 22.000 de companii romanesti care anul trecut au intrat in insolventa, spun ei. "Guvernul ne obliga sa luptam impotriva distrugerii capitalului autohton prin masurile pe care le pregateste mediului de afaceri. In acest caz, mutarea afacerilor in Bulgaria, Cipru sau orice alt paradis fiscal este singura solutie, insa asta va insemna si venituri mai mici la buget, pe care statul va trebui sa le acopere cu noi imprumuturi", a declarat vineri Florin Parvu, vicepreşedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

Vedeti pe www.gandul.info care sunt avantajele fiscale oferite de Bulgaria.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fiscalitate,
impozite,
firme,
Bulgaria
/actualitate/afaceri/patronii-romani-ameninta-cu-mutarea-afacerilor-in-bulgaria-5460032
5460032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.