Patriciu: Reprezentantii FMI nu stiu nimic despre economia romaneasca. Ar trebui sa ii trimitem acasa

Postat la 29 iulie 2010 7 afişări

Omul de afaceri Dinu Patriciu considera ca reprezentantii FMI "traiesc intr-o lume teoretica" si nu stiu nimic despre economia romaneasca, astfel ca autoritatile ar trebui sa gaseasca o solutie pentru a renunta la acordul cu institutia internationala.

Din pacate, acesti domni (de la FMI) traiesc intr-o lume teoretica. Nu stiu nimic despre economia romaneasca. Asta ii face periculosi in relatia cu un guvern care nici el nu vrea sa faca deloc reforma. Cred ca trebui sa gasim, ca si altii inaintea noastra, o metoda rapida astfel incat sa ii trimitem acasa", a afirmat Patriciu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Patriciu,
FMI,
/actualitate/afaceri/patriciu-reprezentantii-fmi-nu-stiu-nimic-despre-economia-romaneasca-ar-trebui-sa-ii-trimitem-acasa-6743410
6743410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.