Parlamentarii din toate partidele si-au unit pixurile si au dat un cadou electoral de 4 miliarde de euro

Postat la 07 ianuarie 2010 11 afişări

Parlamentarii PSD si PNL, sustinuti de cei ai PD-L si UDMR, au votat ieri trei modificari la buget in valoare de 4 miliarde de euro. Cresc pensiile, se reduc taxele la asigurari sociale si se mareste bugetul Ministerului Sanatatii. Boc spune ca nu are bani.

In timp ce premierul Emil Boc si ministrul Muncii isi aratau buzunarele goale, in Parlament, senatorii PSD si PNL propuneau cresterea punctului de pensie cu 100 de lei, reducerea cu 10% a contributiilor la asigurarile sociale si marirea bugetului Ministerului Sanatatii cu 0,4% din PIB. In Comisia de munca, amendamentele au trecut lejer, avand sustinerea tacita a alesilor puterii, pedelistii si udemeristii abtinandu-se de la vot.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/parlamentarii-din-toate-partidele-si-au-unit-pixurile-si-au-dat-un-cadou-electoral-de-4-miliarde-de-euro-5280079
5280079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.