OMV a cheltuit 50 mil. dolari pentru prima faza a explorarii din Marea Neagra

Postat la 27 noiembrie 2009 15 afişări

Helmut Langanger, vicepresedinte al OMV, responsabil pentru activitatea de explorare si productie, a declarat ca lucrarile de seismica 3D din perimetrul Neptun din Marea Neagra au fost finalizate recent, costul acestora ridicandu-se la 50 de milioane de dolari, suma suportata integral de catre ExxonMobil, partenerul Petrom pe acest proiect.

Lucrarile de seismica 3D reprezinta prima parte a lucrarilor de explorare incepute de Petrom alaturi de ExxonMobil in Marea Neagra, rolul acestora fiind de a realiza o "radiografie" a adancurilor marii in vederea identificarii ulterioare a potentialelor rezerve de hidrocarburi.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
OMV,
Helmut Langanger,
forare,
costuri
/actualitate/afaceri/omv-a-cheltuit-50-mil-dolari-pentru-prima-faza-a-explorarii-din-marea-neagra-5137459
5137459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.