Noua din zece SUV-uri Duster pleaca la export in Europa de Vest

Postat la 20 mai 2010 12 afişări

Duster, primul SUV al constructorului autohton Dacia, a ajuns la nivelul lunii aprilie, cea de-a treia luna a productiei noului model, al doilea automobil din gama ca volum de productie dupa Sandero, depasind atat Logan MCV, cat si Logan sedan, potrivit statisticilor din piata auto.

Astfel, din cele 28.300 de autoturisme produse de Dacia la Mioveni in aprilie, aproape 20% reprezinta noul model de teren, peste 50% Sandero, iar aproape 30% Logan sedan si breakul MCV. Din totalul productiei Duster din luna aprilie, exporturile SUV-ului au reprezentat 93%, aproape acelasi proncent ca si la nivelul lunii martie. Singurul model cu un procent mai ridicat de export este Sandero, modelul hatchback de clasa mica, din productia caruia 96% merg la export.

"Ne bazam si pe Duster, dar si pe celelalte modele ale gamei, in special pe Sandero si Logan MCV pentru a ne consolida rezultatele in lunile urmatoare", a declarat Fabrice Cambolive, director comercial Automobile Dacia.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
masini,
SUV-uri,
Duster
/actualitate/afaceri/noua-din-zece-suv-uri-duster-pleaca-la-export-in-europa-de-vest-6138583
6138583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.