Nou membru in consiliul director la Fabryo

Postat la 09 aprilie 2008 26 afişări

Ove Mattsson, fost Managing Director al diviziei de lacuri si vopsele al Akzo Nobel, cel mai mare producator de vopsele din lume, se alatura Consiliului Director al Fabryo Corporation.

Pe parcursul celor sase ani in care Ove Mattsson a facut parte din Management Board, Akzo Nobel a devenit lider mondial al piesei de vopsele, pozitie pe care compania o ocupa si in prezent.

"Fabryo va avea foarte mult de castigat in urma cooptarii lui Ove Mattsson in Consiliul Director, dat fiind know-how-ul internasional la care vom avea acces, prin intermediul experiensei sale in industrie", spune Aliz Kosza, director general executiv la Fabryo Corporation.

Datorita experiensei sale de peste 20 de ani de top management, Ove Mattsson este in acest moment presedinte al Consiliului de Administrasie in trei companii si membru al board-ului in alte trei companii din industria alimentara sau chimica

"Fabryo vizeaza cresterea rapida pe piata extrem de dinamica de vopsele decorative si arhitecturale din Romania si din tarile invecinate si cred ca experienta mea in domeniul vopselelor poate fi un important suport pentru cresterea si dezvoltarea viitoare a acestei companii", declara Ove Mattsson.

Fabryo Corporation este unul dintre primii trei producatori de vopsea pe piata romaneasca. In 2007 compania a inregistrat o cifra de afaceri de 42 milioane de euro, in crestere cu 30% comparativ cu anul precedent.

Portofoliul companiei include lacuri, vopsele, emailuri, amorse, adezivi, grund si produse chimice pentru autoturisme, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss, Rost, Guzu si Ekonomic. Compania detine cea mai mare platforma de productie de vopsele din Europa de Sud-Est, finalizata in urma unei investisii de peste 15 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
vopsele,
Fabryo
/actualitate/afaceri/nou-membru-in-consiliul-director-la-fabryo-2536603
2536603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.