Nokia promite că va prezenta primul smartphone cu sistem Windows în câteva săptămâni

Postat la 05 octombrie 2011 12 afişări

Nokia va prezenta peste câteva săptămâni primul smartphone al companiei cu sistem de operare Windows, cu care speră să concureze mai eficient iPhone şi aparatele dotate cu sistemul de operare Android al Google.

Directorul general al Nokia, Stephen Elop, a promis marţi că primul smartphone cu sistem Windows va fi prezentat în acest trimestru, dar rămâne de văzut dacă livrările vor începe la timp pentru sărbătorile de iarnă. Lansarea este aşteptată să coincidă cu târgul anual Nokia World de la Londra, programat la sfârşitul lui octombrie, iar livrările ar trebui să fie lansate la începutul lui noiembrie, pentru ca telefoanele să ajungă la cumpărători în perioada de vârf a vânzărilor de sărbători. În trecut, Nokia prezenta de obicei telefoanele cu o jumătate de an înainte de lansarea vânzărilor, dar compania a anunţat că intenţionează să schimbe acest sistem.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
nokia,
smartphone,
windows
/actualitate/afaceri/nokia-promite-ca-va-prezenta-primul-smartphone-cu-sistem-windows-in-cateva-saptamani-8837893
8837893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.