Nokia concediaza 120 angajati din Cluj. Activitatea centrului de cercetare va fi "diminuata complet"

Postat la 27 aprilie 2011 14 afişări

Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia va concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.

"Ca parte a procesului de aliniere la strategia Nokia, se estimeaza ca anuntul privind reducerea fortei de munca va avea impact asupra sitului de Cercetare si Dezvoltare aflat in cadrul Olympia Business Center din Cluj. Se preconizeaza ca vor fi afectate aproximativ 120 de persoane. Nokia estimeaza ca pana la sfarsitul trimestrului al treilea 2011, proiectele curente desfasurate in aceasta locatie vor fi diminuate complet", se arata intr-un comunicat al companiei. Nokia precizeaza ca operatiunile de cercetare si dezvoltare din Romania vor continua sa fie derulate in alte centre de la nivel mondial si ca nu sunt planificate niciun fel de schimbari la nivelul fabricii de la Jucu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nokia,
angajati,
cluj,
dezvoltare,
concedieri
/actualitate/afaceri/nokia-concediaza-120-angajati-din-cluj-activitatea-centrului-de-cercetare-va-fi-diminuata-complet-8195806
8195806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.