Noi companii intră pe piaţa din România: Carestream Health Romania îşi deschide sediul în West Gate

Postat la 20 iunie 2012 1540 afişări

Carestream Health, un furnizor mondial de soluţii inovatoare în domeniul medical, a deschis primul birou în România în iunie 2012. Sediul de 1.250 m2 este situat în a patra clădire de birouri din parcul de afaceri West Gate, dezvoltat de Genesis Development.

Jones Lang LaSalle a fost desemnată pentru a reprezenta exclusiv Carestream, de la procesul de închiriere până la amenajarea şi darea în funcţiune a sediului. Jones Lang LaSalle reprezintă Carestream la nivel

global, în SUA şi EMEA.

Dezvoltatorii parcului de afaceri West Gate intenţionează livrarea a 125.000 m2 de spaţii moderne de birouri într-un concept multifuncţional, care include 9 clădiri de birouri în formă de "H" (având câte 6 etaje şi o suprafaţă a etajului curent de cca 2.400 m2), un hotel, o galerie comercială, un centru de fitness şi spa, un complex rezidenţial şi un teren de tenis. În prezent, primele 3 clădiri de birouri sunt complet închiriate, iar clădirea a patra, cu o suprafaţă închiriabilă de 15.400 m2, va fi finalizată în această vară. Lucrările de construcţie pentru a 5-a clădire de birouri sunt în derulare, fiind programată pentru livrare în decembrie 2012.

O abordare inovatoare a procesului de închiriere/relocare pe piaţa spaţiilor de birouri din România o reprezintă soluţia de platforma de servicii combinate - reprezentare exclusivă a chiriaşilor şi project management - un instrument indispensabil atunci când o companie decide să deschidă un nou birou sau să-şi mute sediile existente. Printre clienţii care au ales noua platformă de servicii combinate de închiriere şi amenajare a sediilor amintim SAP, Volksbank, MasterCard şi Lenovo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
imobiliare,
birouri
/actualitate/afaceri/noi-companii-intra-pe-piata-din-romania-carestream-health-romania-isi-deschide-sediul-in-west-gate-9765252
9765252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.