Motorola si Nokia ar putea fi interesati sa achizitioneze Palm

Postat la 18 ianuarie 2010 37 afişări

Doi dintre cei mai mari producatori mondiali de telefonie mobila, Nokia si Motorola, ar putea fi interesati sa cumpere compania americana Palm, un jucator mai mic pe acest segment, potrivit lui Charlie Wolf, analist in cadrul companiei americane Needham & Co.

"Exista doua companii, Nokia si Motorola, care au probleme pe piata smartphone. Daca ar cumpara Palm, fie Nokia, fie Motorola ar avea acces la o platforma foarte eleganta", a declarat Wolf.

Actiunile Palm au crescut la sfarsitul saptamanii trecute cu 5,6% la bursa Nasdaq pe fondul zvonurilor ca firma ar putea fi cumparata, dar si al lansarii unei noi oferte comerciale ale operatorului de telefonie mobila Verizon Communications. In 2010 actiunile Palm au crescut cu 35%, ducand valoarea companiei la 2,3 mld. dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Nokia,
Motorola,
Palm,
achizitie
/actualitate/afaceri/motorola-si-nokia-ar-putea-fi-interesati-sa-achizitioneze-palm-5363091
5363091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.