Mobexpert de 2,5 mil. euro la Pitesti

Postat la 26 iunie 2008 27 afişări

Producatorul de mobila Mobexpert a deschis cel de-al saptelea hipermagazin al retelei la Pitesti, in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro, compania alocand un buget total de opt milioane de euro pentru investitiile de anul acesta.

Noul magazin marcheaza finalizarea celei de-a doua etape de extindere a retelei pentru anul acesta. Anul acesta vor mai fi deschise alte doua hipermagazine, in Bucuresti si Sibiu. Inaugurarea hipermagazinului din Capitala ar putea fi amanata pana in 2009, din cauza intarzierilor la lucrarile de constructie din cadrul centrului comercial Sun Plaza din zona Berceni.

In acest caz, compania se gandeste sa se orienteze catre un alt oras din tara pentru a-si mentine planul initial de a deschide patru noi unitati anul acesta, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Mobexpert. Compania urmareste ca pana in 2011 sa opereze 25 de hipermagazine, dintre care cinci in afara tarii. In prezent, grupul Mobexpert, controlat de Dan Sucu, numara 35 de hipermagazine si magazine, precum si un hipermagazin in Bulgaria, la Sofia.

In primele patru luni ale anului acesta, compania a raportat o crestere a vanzarilor cu 23% fata de aceeasi perioada a anului trecut, peste asteptarile companiei, care preconizau o majorare de 10%. In 2007, compania a realizat o cifra de afaceri de 168 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobexpert,
retail,
mobila,
magazine,
investitii
/actualitate/afaceri/mobexpert-de-2-5-mil-euro-la-pitesti-2740181
2740181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.