Mobexpert a deschis un outlet cu 300.000 euro

Postat la 09 decembrie 2008 27 afişări

Retailerul si producatorul de mobila pentru casa si birou Mobexpert a deschis, in urma unei investitii de 300.000 de euro, primul sau magazin de tip outlet, situat in cadrul centrului comercial de tip outlet Fashion House din complexul bucurestean de retail West Park.

Oferta magazinului cuprinde, pentru inceput, colectii de decoratiuni (covoare, tesaturi, lampi, tacamuri, lenjerie, produse din ceramica si sticlarie, tablouri si rame) din sezonul precedent, la preturi reduse cu 30% pana la 70%.

“Optiunea pentru adoptarea in premiera a conceptului de outlet vine in sprijinul strategiei Mobexpert de accelerare a ritmului de innoire a colectiilor din magazine”, a declarat Bogdan Staicu, director de retail in cadrul companiei.

Magazinul are o suprafata totala de 275 de metri patrati, sase angajati si este deschis in fiecare zi a saptamanii. Reteaua regionala (Romania, Bulgaria si Serbia) numara, in prezent, 36 de hipermagazine si magazine – opt hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava, Pitesti si Sibiu (deschis saptamana trecuta) si 27 de magazine in tara; in afara Romaniei, Mobexpert este prezent in Bulgaria – Sofia printr-un hipermagazin si un magazin de mobila pentru birou si in Serbia (prin Mobexpert Office – mobila de birou).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
mobila
/actualitate/afaceri/mobexpert-a-deschis-un-outlet-cu-300-000-euro-3641167
3641167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.