Minimax deschide 2 magazine ajungand la 25 de spatii

Postat la 29 iulie 2009 45 afişări

Reteaua autohtona de magazine Minimax Discount inaugureaza doua noi spatii de vanzare in numai o saptamana: maine (30 iulie) la Avrig (Sibiu) si la mijlocul saptamanii viitoare la Ramnicu Sarat (6 august).

Reteaua Minimax va ajunge astfel la 25 de magazine. Spatiul din Ramnicu Sarat va fi deschis in urma continuarii parteneriatului cu Wini Imobili.Filiala din Avrig reprezinta o constructie noua, un magazin individual ridicat pe proiectul companiei, cu o suprafata utila de 767 mp si 10 de locuri de parcare. Investitia in constructie si dotari se situeaza la nivelul a 750.000 euro, valoare ce exclude achizitia terenului.

Unitatea din Ramnicu Sarat este urmarea reamenajarii spatiului de 960 mp inchiriat de la Wini Imobili la subsolul centrului comercial Victoria, cu o investitie de 250.000 euro. „Daca in anii precedenti, analizam indelung sau refuzam ofertele de terenuri si spatii prezentate la preturi nerealiste, acum a sosit, finalmente, vremea sa trecem peste etapele de multiple negocieri si sa trecem la actiune. Am fost asaltati de oferte din partea multor companii si broker-i interesati de extinderea noastra, ceea ce inlesneste alegerea celor mai bune variante in conditiile in care au devenit accesibile locatii centrale in orase importante, iar ofertarile au atins pragurile valorilor adevarat”, declara Rainer Exel, director general si actionar in cadrul Minimax Discount.

Magazinele au 3 sau 4 case de marcat, iar oferta cuprinde 1.700 de articole. Administratia centrala a companiei se afla in Bucuresti, unde are de un depozit de 15.000 mp.Pe segmentul discount sunt prezente si retelele Plus, Penny Market si Profi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
magazine,
produse,
vanzare,
articole
/actualitate/afaceri/minimax-deschide-2-magazine-ajungand-la-25-de-spatii-4705751
4705751
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.