Microsoft mută din Germania distribuţia de software pentru Europa, din cauza proceselor cu Motorola

Postat la 03 aprilie 2012 12 afişări

Grupul american Microsoft mută din Germania în Olanda operaţiunile de distribuţie de software pentru Europa, după ce a fost dat în judecată în privinţa unor patente de către compania Motorola Mobility, tot din SUA, transmite Reuters.

Un purtător de cuvânt al Microsoft a declarat luni că transferul operaţiunilor se află deja în desfăşurare. Până în prezent, de distribuţia produselor Microsoft în Europa se ocupa, din Germania, divizia Arvato a grupului media Bertelsmann. Informaţiile privind mutarea vin înaintea unei decizii a justiţiei germane pe 17 aprilie, într-un proces în care Motorola a dat în judecată Microsoft pentru încălcarea de patente ce privesc tehnologia video.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
microsoft,
software,
distributie
/actualitate/afaceri/microsoft-muta-din-germania-distributia-de-software-pentru-europa-din-cauza-proceselor-cu-motorola-9468766
9468766
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.