MedLife si-a revizuit in sus estimarile privind cifra de afaceri

Postat la 16 septembrie 2008 10 afişări

Operatorul de servicii medicale private MedLife, liderul pietei de profil, estimeaza ca va realiza, anul acesta, venituri de 22 de milioane de euro, cu circa 75% peste nivelului lui 2007, pe fondul investitiilor derulate in extinderea retelei de clinici si dezvoltarea portofoliului de servicii

Initial, reprezentantii companiei au anuntat ca anul acesta se asteapta sa inregistreze o cifra de afaceri de 21 de milioane de euro. “Investitiile pe care le-am realizat pentru finalizarea constructiei a doua hiperclinici, cea din Drumul Taberei (Bucuresti – n. red.) si cea din Timisoara, au dus la cresterea cifrei de afaceri pe care o estimasem anterior”, a explicat Ciprian Ciobanu, directorul MedLife.

 

Compania a inregistrat, in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de circa 9 milioane de euro, dubla fata de perioada similara a anului trecut. In 2007, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 12,7 milioane de euro.

MedLife detine peste o treime din cota de piata in Bucuresti pe segmentul serviciilor oferite clientilor corporati. La nivel national, operatorul are o cota de piata de 5% din totalul pietei de profil, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii acestuia. Pe piata serviciilor medicale private, evaluata la 250-300 de milioane de euro, principalii competitori ai MedLife sunt Medicover, Romar, Medcenter si Centrul Medical Unirea

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/medlife-si-a-revizuit-in-sus-estimarile-privind-cifra-de-afaceri-3188679
3188679
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.