MedLife si-a crescut veniturile cu 73% in T1

Postat la 15 aprilie 2009 17 afişări

Operatorul de servicii medicale private MedLife a inregistrat, in primele trei luni ale anului acesta, o cifra de afaceri de 28 de milioane de lei, in crestere cu 73% fata de aceeasi perioada a anului trecut (16 milioane de lei).

Reprezentantii companiei au anuntat ca toate obiectivele stabilite pentru primul trimestru al acestui an au fost indeplinite si depasite, iar evolutia veniturilor companiei pe piata locala au fost in conformitate cu asteptarile acesteia, inregistrand o crestere de 40-45% peste ritmul de evolutie al pietei locale de servicii medicale private.

In perioada ianuarie-martie 2009, MedLife a inregistrat un total de 200.000 de pacienti, cea mai mare participatie fiind adusa de Life Memorial Hospital , Hiperclinica Grivita, Hiperclinica Unirii si Hiperclinica Favorit.

Pentru anul acesta, reprezentantii MedLife estimeaza o cifra de afaceti de 31,5 milioane de euro, pe fondul atragerii de noi clienti. Principalii competitori ai MedLife pe piata serviciilor medicale private sunt Medicover, Centrul Medical Unirea, Gral Medical, Medcenter, Sanador si altii.

Cititi aici mai multe detalii despre investitiile MedLife de anul acesta.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MedLife,
venituri,
servicii medicale
/actualitate/afaceri/medlife-si-a-crescut-veniturile-cu-73-in-t1-4215107
4215107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.