Manchester United ar putea fi vandut catre Qatar Holdings sau listat la Hong Kong

Postat la 13 iunie 2011 11 afişări

Manchester United ar putea fi vandut catre Qatar Holdings in cursul acestui an, potrivit informatiilor publicate de The People, iar ziarul britanic Sunday Times arata ca familia Glazer vrea sa listeze clubul britanic la Hong Kong.

Proprietarii Manchester United ar putea lista clubul britanic de fotbal la bursa de la Hong Kong, evaluandu-l la 1,7 miliarde lire (2,8 miliarde de dolari), au declarat surse apropiate discutiilor pentru Sunday Times. Familia americana Glazer este in discutii cu mai multe banci de investitii pentru o listare, au afirmat sursele citate. Totodata, ESPN scrie, citand informatii publicate de The People, ca transferurile recente anuntate de Manchester United sunt finantate datorita iminentei vanzarii clubului catre Qatar Holdings in cursul acestui an. Potrivit zvonurilor care circula in presa, familia Glazer ar fi refuzat anul trecut o oferta de 1,5 miliarde lire sterline din partea Qatar Holdings. Reprezentantii Manchester United au negat informatiile si insista ca Manchester United nu este de vanzare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
fotbal,
manchester united,
vanzare,
club
/actualitate/afaceri/manchester-united-ar-putea-fi-vandut-catre-qatar-holdings-sau-listat-la-hong-kong-8336674
8336674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.