Magazinele Metro din Bucuresti nu vor mai avea program non-stop

Postat la 27 februarie 2009 89 afişări

Metro Cash&Carry a anuntat astazi ca va renunta la programul non-stop pentru magazinele din capitala, acestea urmand sa functioneze in intervalul orar 5-24.

“In 2007 am implementat pentru o perioada determinata programul non-stop pentru magazinele din Bucuresti. Am observat ca orele preferate pentru cumparaturi sunt 5:30 – 23:30, fluxul intre orele 24.00 si 5.00 fiind de maxim 2% din totalul unei zile. Astfel, am reanalizat cantitatea si calitatea serviciilor oferite de Metro in intervalul 5.00 – 24.00, hotarand intensificarea acestora,” spune Andrada Paun-Vrapciu, directorul de comunicare al companiei.

Metro opereaza in Bucuresti 4 din cele 24 de magazine ale retelei. Compania este una din cele mai mari din Romania, cu vanzari estimate de peste doua miliarde de euro la nivelul anului trecut, conform estimarilor Ziarului Financiar.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Metro,
program,
non-stop,
magazine
/actualitate/afaceri/magazinele-metro-din-bucuresti-nu-vor-mai-avea-program-non-stop-4004405
4004405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.