Kraft Foods: bugetele de training si dezvoltare vor fi ultimele pe care le vom taia

Postat la 30 iunie 2009 19 afişări

Desi au inchis fabrica de la Brasov si au disponibilizat peste 200 de angajati, reprezentantii Kraft Foods continua sa investeasca in specializarea angajatilor la fel ca anul trecut.

"Investim intre 500 si 5.000 de euro de persoana pentru training", spune Dorin Grigorescu, directorul de resurse umane de la Kraft Foods, adaugand ca bugetul de training si dezvoltare nu a fost modificat fata de anul trecut. In momentul de fata, compania are 500 de angajati, dupa ce aproximativ 200 de oameni au fost disponibilizati din fabrica de la Brasov.

"Cel mai important lucru pentru noi a fost sa gasim alternative de angajare pentru oameni. Fiecare persoana va trebui sa primeasca doua oferte viabile, in Brasov", a completat Dorin Grigorescu. Deja pentru patru persoane au fost gasite variante de a ramane in cadrul companiei, pe posturi cu responsabilitate regionala si alte sase sunt in discutii.

Cititi aici mai multe despre acordul la care a ajuns Kraft cu angajatii

Aflati aici cine mai face angajari pe timp de criza

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
kraft,
training
/actualitate/afaceri/kraft-foods-bugetele-de-training-si-dezvoltare-vor-fi-ultimele-pe-care-le-vom-taia-4607729
4607729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.