Jumatate dintre managerii romani isi spioneaza angajatii

Postat la 10 septembrie 2009 14 afişări

Aproape jumatate dintre managerii romani (45,7%) utilizeaza solutii software de monitorizare a activitatii angajatilor, majoritatea folosind doua sau mai multe aplicatii, in timp ce 35,5% nu utilizeaza astfel sisteme, se arata intr-un sondaj realizat de firma de servicii IT, GeCAD Net, citat de Mediafax.

"Managerii romani simt nevoia de a urmari activitatea angajatilor pentru a maximiza eficienta acestora, putand astfel controla costurile si eficienta globala a organizatiei.Toate acestea sunt elemente cu atat mai importante in contextul situatiei econtmice actuale, care impune costuri de productie cat mai mici", a declarat, joi, intr-un comunicat, Alexandru Molodoi, chief technical officer in cadrul Gecad Net.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT C,
tehnologie,
GeCAD Net,
angajati,
spionare,
sofware
/actualitate/afaceri/jumatate-dintre-managerii-romani-isi-spioneaza-angajatii-4880968
4880968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.