Investitorii au subscris peste 55% din oferta Transelectrica, mai sunt necesare ordine pentru 15%

Postat la 27 martie 2012 8 afişări

Investitorii au subscris până luni 55,21% din acţiunile Transelectrica pe care statul vrea să îl vândă, astfel că marţi, în ultima zi a ofertei, mai trebuie ordine de cumpărare pentru aproape 15% din titluri, astfel încât să fie atins nivelul de 70%, la care operaţiunea poate fi încheiată cu succes.

Ordinele de cumpărare mai pot fi plasate până marţi la ora 17:00. Valoarea ordinelor plasate până la finalul şedinţei bursiere de luni a ajuns la 91,1 milioane lei (20,8 milioane euro). Cele mai mari subscrieri au fost realizate vineri, când au fost plasate ordine pentru 31,58% din pachetul scos la vânzare. Subscrierile au fost realizate la preţuri care au atins minimul şi maximul din ofertă, respectiv 14,9 lei şi 19,2 lei. Preţul final de vânzare va fi stabilit după închiderea ofertei. Cele mai multe acţiuni au fost subscrise pe tranşa investitorilor mari, la nivelul minim al ofertei, de 14,9 lei/titlu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Transelectrica,
afaceri,
investitori
/actualitate/afaceri/investitorii-au-subscris-peste-55-din-oferta-transelectrica-mai-sunt-necesare-ordine-pentru-15-9440881
9440881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.