Investiţiile din 2005-2008 în terenuri pentru imobiliare, sursă de insolvenţe în următoarea perioadă

Postat la 21 noiembrie 2011 16 afişări

Investiţiile realizate în perioada 2005-2008 în terenuri, în vederea dezvoltării de proiecte imobiliare, vor reprezenta în perioada următoare o sursă de proiecte de insolvenţă, deoarece în actualul context economic acestea nu mai sunt sustenabile, potrivit Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR).

"Un număr tot mai mare de proiecte demarate în perioada 2006-2008 au fost sistate de către investitori, mulţi dintre aceştia renunţând la dezvoltarea proiectelor încă dintr-o fază incipientă a acestora. De asemenea, investiţiile realizate în perioada 2005-2008 în bunuri de natura terenurilor, în speranţa dezvoltării unor proiecte imobiliare, proiecte ce în actualul context economic nu mai sunt sustenabile, vor reprezenta în perioada ce urmează o sursă de proiecte de insolvenţă", a declarat, într-un comunicat, Andreea Anghelof, managing partner al CITR. Reprezentanţii CITR apreciază că alături de firmele din sectorul imobiliar, cele din retail au rămas cele mai afectate de insolvenţă, fenomen care va continua însă şi în perioada următoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
imobiliare,
insolvente,
terenuri,
investitii
/actualitate/afaceri/investitiile-din-2005-2008-in-terenuri-pentru-imobiliare-sursa-de-insolvente-in-urmatoarea-perioada-8993852
8993852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.