Integral IT: In 2010 ne vom dubla volumul de vanzari fata de 2009

Postat la 30 iunie 2009 9 afişări

Integral IT, companie romano-austriaca ce activeaza in domeniul IT, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 340.000 de euro, iar pentru 2009-2010 compania estimeaza o crestere a volumului de vanzari, in contextul lansarii pe piata a unui nou produs, numit NAV Flex.

"In urma discutiilor cu clientii am observat ca in aceasta perioada companiile incearca sa-si foloseasca lichiditatile financiare in scopuri operationale, trebuind sa se descurce in acelasi timp cu sisteme IT care nu pot sa furnizeze informatiile critice care acum sunt mai necesare ca niciodata" a spus Bogdan Demetrescu, directorul de vanzari al companiei Integral IT. "In plus, modelul traditional de implementare a unui sistem ERP care sa faca fata nevoilor nu este foarte flexibil si poate trece mult timp pana sa genereze reduceri de costuri sau returnari ale investitiei" a completat acesta, precizand ca Integral IT aduce pe piata romaneasca o solutie alternativa la implementarile traditionale.

Solutia completa NAV Flex, lansata de companie este bazata pe tehnologia de ultima generatie Microsoft Dynamics NAV si include software-ul, implementarea si serverul necesar intr-un singur pachet care este oferit la o taxa fixa lunara ce se bazeaza pe numarul de utilizatori din luna respectiva, pretul acesteia fiind de 99 de euro lunar pentru fiecare utilizator. "Problema companiei o reprezinta insa dificultatea de a gasi consultanti specializati, ceea ce inseamna ca numarul proiectelor pe care le putem accepta este limitat. Pe fondul economic actual, in 2009 asteptam o crestere a cererilor pentru NAV Flex, iar in 2010 estimam o crestere de 100% a vanzarilor solutiei NAV Flex fata de 2009.", a mai adaugat Demetrescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
integral it,
vanzari,
nav flex,
/actualitate/afaceri/integral-it-in-2010-ne-vom-dubla-volumul-de-vanzari-fata-de-2009-4607306
4607306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.