Inca un vicepresedinte executiv al UniCredit Tiriac Bank confirmat de BNR

Postat la 31 august 2010 75 afişări

Gianfranco Bisagni este noul vicepresedinte executiv al diviziei Corporate Investment Banking & Private Banking si membru al directoratului UniCredit Tiriac Bank, dupa ce a fost confirmat in aceasta functie de catre BNR.

Bisagni, in varsta de 52 de ani, a preluat conducerea diviziei la inceputul lunii aprilie.

Inainte de a veni la UniCredit Tiriac Bank a condus filiala din Hong Kong a UniCredit si a coordonat activitatea de corporate banking pentru Asia Pacific in cadrul grupului. Are o experienta de 32 de ani in grupul italian, incluzand functii de top management in UniCredit New York Branch si UniCredit Chicago Representative Office.

Bisagni este al doilea vicepresedinte executiv al bancii confirmat in functie de BNR in ultimele zile, dupa Alina Dragan, care va fi responsabila de divizia de resurse umane.

Alaturi de Bisagni si Dragan, din directoratul UniCredit Tiriac Bank mai fac parte Rasvan Radu, CEO si presedintele executiv al bancii; Stanislav Georgiev, CFO si vicepresedinte executiv; Zoltan Major, vicepresedinte executiv responsabil de divizia de retail; Daniela Bodirca, vicepresedinte executiv responsabil de divizia de risc si Septimiu Postelnicu, vicepresedinte executiv responsabil de Global Business Services.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/inca-un-vicepresedinte-executiv-al-unicredit-tiriac-bank-confirmat-de-bnr-7068211
7068211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.