In curand, legea investitiilor

Postat la 23 octombrie 2007 1 afişăre

La inceputul lui noiembrie va fi trimis in Parlament mult asteptatul proiect al Legii investitiilor, in virtutea caruia oamenii de afaceri romani si straini ce deruleaza investitii de peste un milion de euro vor putea beneficia de prime de pana la 2.000 de euro pentru fiecare loc de munca nou creat, in functie de zona de dezvoltare economica unde se afla investitia.

Statul va acorda, de asemenea, bonificatii de dobanda la unele credite, toate facilitatile fiind insa conditionate de mentinerea investitiilor pe o durata de cel putin zece ani si de domeniul ales (cercetare, protectia mediului, infrastructura, alimente ecologice, energie regenerabila, productie auto si industrie prelucratoare). Agentia Romana pentru Investitii Straine va fi transformata in Agentia Romana pentru Investitii, unde investitorii vor depune cereri pentru facilitati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
legea investitiilor,
afaceri,
investitii
/actualitate/afaceri/in-curand-legea-investitiilor-965815
965815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.