I.R.I.S. devine Apcom

Postat la 02 iunie 2009 19 afişări

Importatorul si distribuitorul produselor Apple in Romania, Integrated Romanian Information Systems (I.R.I.S.) a demarat un proces de rebranding prin care isi va schimba, pana la sfarsitul acestui an, numele in Apcom Romania.

Decizia face parte din staretgia companiei MDS Holdings, sub umbrela careia se afla din 1998 si I.R.I.S, pentru intreaga reugiune centrala si de est a Europei, una dintre cele patru zone unde desfasoara activitati, alaturi de Orientul Mijlociu, Africa si Asia Centrala.

"Cresterea afacerilor a dus la un interes mai ridicat din partea grupului american Apple pentru afacerile din zona Europei Centrale şi de Est. Toate actiunile MDS Holdings din această zona se vor face după modelul Apple şi sub brandul Apcom", a spus Zsolt Kadarm directorul de marketing al Apcom Romania. Astfel, filialele din Ungaria, Cehia, Romania, Slovacia, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Serbia, Albania, Muntenegru si Macedonia vor prelua incepand cu acest an numele unic Apcom, in conditiile in care pana acum, fiecare entitate avea propriul nume.

In Romania, Apcom estimeaza pentru acest an o crestere a vanzarilor catre parteneri de aproximativ 10-20% fata de nivelul de 13 milioane de euro atins anul trecut, din care in jur de 2% profit net. “Asteptarile initiale vizau o crestere de 60% anul acesta, insa primul trimestru a fost dificil, motiv pentru care am ajustat cresterea”, explica Nikolai Savov, directorul general al Apcom Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
I.R.I.S.,
Apcom,
Apple,
rebranding,
it&c
/actualitate/afaceri/i-r-i-s-devine-apcom-4478049
4478049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.