Holcim numeste un bulgar ca director de marketing si vanzari in Romania

Postat la 31 mai 2010 30 afişări

Holcim Romania, unul din cei trei mari producatori de ciment, a anuntat numirea lui Rossen Papazov in pozitia de director de marketing si vanzari, acesta inlocuindu-l pe Francois Laporte.

Rossen Papazov este de nationalitate bulgara si are 37 de ani, lucrand in cadrul grupului Holcim de opt ani, dintre care cinci in Holcim Bulgaria si trei in Holcim Belgia. Francois Laporte, fostul director de marketing si vanzari al Holcim Romania, a fost promovat ca director commercial pentru Holcim Agregate Franta.

Rossen Papazov si-a inceput cariera in Holcim Bulgaria, in anul 2000 ca asistent al directorului general Holcim Bulgaria, fiind apoi promovat pe pozitia de manager dezvoltare afaceri. Din 2002, Rossen Papazov a lucrat pentru Banca Mondiala ca specialist in managementul finantelor pentru Bulgaria si Macedonia.

S-a intors apoi in Holcim, pe pozitia de director general al diviziei de Agregate si Cimenturi Compozite a Holcim Bulgaria. In ultimii trei ani a lucrat ca Director de Marketing din Holcim Belgia. Experienta sa anterioara include si trei ani ca senior consultant in echipa de audit si consultanta in afaceri a companiei Arthur Andersen Bulgaria.

Rossen Papazov a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Sofia si are un MBA la IMD, Lausanne, Elvetia. Este casatorit si are un fiu si o fiica.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/holcim-numeste-un-bulgar-ca-director-de-marketing-si-vanzari-in-romania-6222431
6222431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.