Hiperdia a cumparat clinicile Pro-Life Bucuresti

Postat la 26 noiembrie 2008 93 afişări

Operatorul brasovean de servicii medicale Hiperdia, controlat de fondul de investitii Bedminster, a achizitionat cele doua clinici bucurestene Pro-Life, suma tranzactiei inca nefiind facuta publica. Tiberiu Roth, directorul general al companiei, a apreciat ca achizitionarea clinicilor s-a facut la un “pret corect”.

Odata cu preluarea clinicilor Pro-Life (situate in strada Ritmului si in spitalul Elias), compania brasoveana, care activeaza in domeniul serviciilor de diagnostic imagistic, spera sa devina lider in domeniu si pe piata din Capitala.

Pana la sfarsitul anului acesta, respectiv inceputul lui 2009, compania va inaugura noi clinici dotate cu platforme imagistice si de laborator in Galati, Bistrita, Turda, Cluj si Fagaras, iar la Brasov va instala un laborator de medicina nucleara, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii companiei.

Conform informatiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finante, furnizorul de servicii medicale bucurestean a realizat anul trecut o cifra de afaceri de circa 2,4 milioane de eurosi pierderi de 0,4 milioane de euro. Hiperdia a preconizat, pentru anul acesta, incasari de 10 milioane de euro, dublu fata de 2007.

Pe piata serviciilor medicale private, evaluata la aproximativ 400 de milioane de euro, principalii jucatori sunt MedLife, Medicover, Romar, Medcenter, Gral Medical, Centrul Medical Unirea, Euroclinic si Hiperdia.

Cititi aici o analiza asupra principalilor jucatori de pe piata serviciilor medicale private.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
servicii medicale
/actualitate/afaceri/hiperdia-a-cumparat-clinicile-pro-life-bucuresti-3561458
3561458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.