Guvernul va modifica din nou taxa auto

Postat la 19 mai 2011 15 afişări

Guvernul a decis ca, in aproximativ doua saptamani, sa modifice din nou taxa de prima inmatriculare, dupa ce Curtea de Justitie a Comunitatilor Europene (CJCE) a apreciat ca aceasta taxa incalca legislatia Uniunii Europene, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Modificarea taxei auto a fost decisa in sedinta de miercuri a Cabinetului , dupa ce ministrul Mediului a prezentat o nota in acest sens. Informatia a fost confirmata pentru MEDIAFAX de catre purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, care a precizat ca Executivul pregateste o solutie legislativa in concordanta cu decizia Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene. "Ministrul Mediului a prezentat Cabinetului o nota privind taxa de poluare auto. Pregatim o solutie legislativa in concordanta cu decizia CJUE, iar actul normativ va fi aprobat de Guvern in perioada imediat urmatoare", a spus oficialul guvernamental.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
taxa,
inmatriculare,
guvern,
mediu
/actualitate/afaceri/guvernul-va-modifica-din-nou-taxa-auto-8273661
8273661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.