Guvernul inaugureaza Autostrada Imprumuturilor: numai dobanzile sunt mai mari decat bugetul de la Transporturi

Postat la 30 decembrie 2009 9 afişări

Anul viitor statul va cheltui mai mult pe plata dobanzilor la banci, 2,5 miliarde de euro, decat intregul buget al ministerului Transporturilor, care va fi de sub doua miliarde de euro.

In 2010 Executivul va lupta cu criza asa cum a facut-o si in 2009: indatorand si mai mult populatia pentru a putea acoperi diferenta dintre veniturile bugetare scazute de criza si cheltuielile bugetare care au ramas, in mare parte, la fel ca in 2008, cand Romania a avut o crestere economica record.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/guvernul-inaugureaza-autostrada-imprumuturilor-numai-dobanzile-sunt-mai-mari-decat-bugetul-de-la-transporturi-5230755
5230755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.