Guvernul creste salariile auditorilor interni

Postat la 18 mai 2010 35 afişări

Guvernul va acorda auditorilor interni din sectorul public un spor salarial in suma fixa de 25% din salariul brut, dupa ce in urma cu un an a decis ca echivalentul al unui sfert din salariu reprezinta limita maxima a sporului, ceea ce a permis institutiilor sa diminueze cheltuielile cu aceste plati.

In primavara anului trecut, in contextul reducerii de cheltuieli bugetare solicitate de Fondul Monetar International, Guvernul a plafonat mai multe sporuri si indemnizatii, printre care si cele acordate auditorilor interni din sectorul public.

Executivul a decis atunci ca sporul acordat auditorilor pentru complexitatea muncii poate reprezenta pana la 25% din salariul brut, ca nivel maxim, iar indemnizatia pentru participarea la sedintele Comitetului pentru Audit Public Intern (CAPI) a fost redusa de la 20% la 1% din indemnizatia unui secretar de stat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
guvern,
salarii,
marire
/actualitate/afaceri/guvernul-creste-salariile-auditorilor-interni-6131221
6131221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.