Grupul Morgan Stanley limitează bonusurile în bani la 125.000 de dolari

Postat la 18 ianuarie 2012 20 afişări

Grupul american Morgan Stanley plafonează bonusurile în bani plătite pe loc la 125.000 de dolari în contextul limitării pachetelor salariale şi amânării unor compensaţii destinate membrilor conducerii pentru a fi corelate cu rezultatele, au declarat surse apropiate situaţiei.

Morgan Stanley deţine cea mai mare firmă de brokeraj din lume, pentru Bloomberg. Membrii comitetului operaţional, condus de directorul general, James Gorman, nu vor primi bonusuri în bani plătite imediat, a spus sursa. Decizia vine după climatul operaţional foarte dificil din trimestrul al patrulea, despre care analiştii consideră că a fost cel mai slab pentru activităţile de trading şi investment baking după criza financiară.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
morgan stanley,
bonusuri,
bani
/actualitate/afaceri/grupul-morgan-stanley-limiteaza-bonusurile-in-bani-la-125-000-de-dolari-9153396
9153396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.